Att bli golvslipare på heltid

Vill du ha ett yrke där du garanterat får en bra ingångslön? Vet du hur man skaffar sig en utbildning till golvslipare? Gillar du att arbeta med ett levande material som blir levande på nytt?

Det finns så många olika yrken att välja på men det är inte så ofta som golvslipare nämns som ett attraktivt yrke. Visste du att medellönen för en golvslipare ligger på 32 000 kr i månaden?

Det är ett yrke som passar bra för både kvinnor och män. Det handlar helt enkelt om att du som gör jobbet behöver vara praktiskt lagd. En person som gillar att ta i och göra praktiska saker med händerna hellre än att sitta och tänka ut saker. Du gillar att lära dig istället för att lära ut. Men vem vet, efter ett par år i branschen kanske det är just du som blir nästa lärare.

Förbund och andra gemensamma nämnare

När du utbildat dig till golvslipare kan du gå med i ett fackförbund. Det finns fler än ett att välja på. En del fackförbund har ett krav på att du ska arbeta som golvslipare för att få vara med, medan andra tycker det är okej att du blir medlem under tiden du utbildar dig.

Bor du i Stockholm kan du vara säker på att det finns många människor som vill ha golvet slipat av ett proffs. Helt enkelt för att där finns många gamla lägenheter och det byggs mycket nytt där det lagts in fina, vackra trägolv som är värda att bevara. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: stockholmgolvslipning.com