Om oss

Den här sidan drivs av nyfikenhet. Vi som skriver är nyfikna och vi är vetgiriga: vi vill alltid ta reda på hur saker och ting fungerar och hur allting hänger ihop. Vi ska göra jobbet – du som läsare ska njuta av frukterna i form av intressanta, faktabaserade och välskrivna texter. Texter som kan handla om allt mellan himmel och jord.

Dels så kommer vi att skriva om saker som vi arbetar med. Renoveringar, byggfrågor, juridik, träning och hälsa och exempelvis målerier. Utöver detta så kommer vi även att skriva om saker som vi upplever dagligen och som rör vardagen. Hur får man ihop livet på bästa sätt, finns det några knep som kan göra tillvaron mer harmonisk och mindre stressfylld?

Familjelivet kommer även det att avhandlas, men då ur olika perspektiv. Det gör det intressant. I och med att vi alla har olika bakgrunder och lever i olika familjekonstellationer så har vi också väldigt olika perspektiv. Det ger oss en bra träffbild och där du som läsare kan se saker från lite annorlunda infallsvinklar.

Hur mår du? Det är en fråga som vi alla brottas med. Hur mår vi – egentligen; och hur kan vi må bättre både fysiskt och mentalt? Vi kommer att ge tips om allt från träning, rätt kost, stressreducering och vidare till vikten av att besöka en tandläkare eller hur en naprapat kan vara lösningen för dina smärtor i kroppen. Kort sagt: vi ska skriva om allt och vi ska skriva för alla. Välkommen!